Oktatás

Család és rendszer állító képzés

A képzés résztvevői ismerjék meg a család és szervezet állítás áltlános és specifikus szabályszerűségeit, általános folyamatait és lépéseit. Legyenek képesek egy komplex család, szervezet és egyébb dinamikus rendszerek állítására. Legyenek képesek a felmerülő problémák dinamikai értelmezésére. Ismerjék a módszertani következményeket. Legyenek képesek integrálni a morfogenetikus mező fogalomkörének mind elméleti, mind gyakorlati anyagát, váljanak egy problémamegoldó szakemberré. Viselkedés-repertoárjuk bővüljön, személyiségük nyíljon az emberi és társadalmi problémák megértésének és elfogadásának irányába. Olyan csoportvezetőket szeretnék képezni, akik Önmaguk is járják saját fejlődési útjukat.

tovább


Önismereti tréning

Az önismeret nem azonos az én ismerettel, mint ahogy a legtöbben önbecsülésnek hívják az én becsülést, miközben önmagukat nem becsülik. Az önismeret ott kezdődik, hogy eddig azt gondoltam, ez vagyok, most pedig nézzük meg mit próbáltam elfedni, mi az amivel még nem szembesültem, ami már tünetek formájában jelentkezik.

bővebben


Belső Gyermek tréning

Tapasztalataim szerint az érzelmi sebek gyógyulásának legalaposabb és leghatásosabb módja, ha a fejlődési szakasz gyógyítására összpontosítunk. Ha a gyermekkor függőségi igényei nem nyertek kielégítést, hajlamosak leszünk, hogy egy megsebzett belső gyermekkel nőjjünk bele a felnőttkorba. Ez a munka tartós átalakulási folyamatot indít meg.

bővebben