Nagy Ilona
BabiBemutatkozás

Nagy Ilona (Babi) vagyok. Magam is voltam útkereső, nagyon sok kérdés volt bennem, melyekre választ szerettem volna találni. Ebből fakadóan meg tudom érteni a hozzám fordulók félelmét az ismeretlentől, a változástól. Életünk során gyakran kerülünk nehéz, megoldathatatlannak tünő helyzetekbe. Van, hogy sikeresen vesszük az akadályokat, de lehet, hogy azt érezzük megrekedtünk, elfogyott az erőnk, nincs kiút, nem tudjuk merre tovább.

Számos lelki és testi betegség alakul ki ilyen állapotban. Tudnunk kell, hogy éppen ezek a kritikus helyzetek a segítőink, melyek felhívják a figyelmet a változásra, a személyes fejlődésre és az új látásmód kialakítására. Egyedül nehéz felismerni és kilábalni ezekből a helyzetekből, éppen ezért van szükségünk megfelelő képzettségű szakemberre, aki támogat a felfedező úton, a megfelelő lépések megtételében.

Ha szakembert keres jó helyen jár. Szeretném megosztani mindazt, amit sikerült megértenem és elsajátítanom a világ és az emberi kapcsolatok, a tudatos fejlődés működéséről. Elérhető áron hatékony tanácsadást kínálok magánszemélyeknek, cégeknek. Tanácsadással és segítéssel 14 éve foglalkozom. A családállítással 7 éve ismerkedtem meg, egy intenzív két éves kurzus során, személyesen Dr. Peter Orbán vezetett be a szakma rejtelmeibe.

2000 általam vezetett állítás után örömmel tölt el, hogy munkám során a hozzám fordulóktól csak pozitív visszajelzéseket kaptam. Tanítványaim sikerei az élet és szakmai megmérettetések területén olyan visszajelzés, aminél többet nem is kívánhatok. Teszem ezt annak reményében, hogyha megértik mindezt akkor egy élhetőbb, kevésbé önző és boldogabb világ kialakulását segíthetem.

Két fő tevékenyégi köröm: a családállítás és az önismeret (egyéni és csoportos foglalkozás). Bármilyen kérdés esetén keressen fel a kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeimen. Azzal, hogy segítséget keres és rátalált honlapomra már megtette az első lépést az öngondoskodás, személyes problémái megoldása és lelki egyensúlya visszaszerzése felé vezető úton.

Várom jelentkezését,

Nagy Ilona (Babi)
Család és rendszerállító, oktató
családsegítő konzulens
pszichológiai mentor